Evet arkadaşlar. Bu proğram kurulumda gerektirmiyor. İndirip hemen kullanabilirsiniz. Peki bu program neler yapıyor? ben size onu anlatayım.
Bu program tüm müzik formatlarını mp3 yada waw formatlarına çevirebiliyor. mp3 yada waw formatlarının boyutunu çok büyük oranda düşürüyor. 4.3 mb ben 952 kb düşürdü inanmıyacaksınız ama benim telefonun hafıza kartı 32 mb ama ben buna tam 15 tane mp3 yükledim halada 8 mb boş hafızam var.
Programı çalıştırmak için dosyayı rar dan çıkarın ve klasörü açın 3 tane dosya olacak siz Mp3_siem yazan programı çift tıklayın diğerlerine hiç dokunmayın dosya açılınca bir sürü soru işareti göreceksiniz bu sizi şaşırtmasın ayarlarıylada hiç oynamayın. En başta nota işareti olan yere tıklayarak formatını değiştirmek istediğiniz veya boyutunu küçültmek istediğiniz parçayı seçin ve hangi format yapmak istiyorsanız sağ tarafta waw ve mp3 yazan yerden birini tıklayın bir süre bekleyin işlem bitince belgelerim klasörü içinde Ìåëîäèè äëÿ Ñèìåíñ şeklinde yeni bir klasör göreceksiniz o klasörü açın çevirdiğiniz veya boyutunu düşürdüğünüz dosya orda alın kullanın.
Evet arkadaşlar programın en önemli özelliklerinden birini yazmayı unutmuşum onuda söyliyeyim bu program ile wav a dönüştürdüğünüz dosyaları istediğiniz yerden kesip kısaltabilirsiniz bunu yapmak için dosyayı waw yaptıktan sonra küçük bir ses kaydedici çıkacaktır. Korkmayın bu türkçe buradan müziği çalmaya başlayın. müzik çalarken düzen menüsünü tıkladığınızda en alttan 2. ve 3. sırada "geçerli konumdan öncesini sil" "geçerli konumdan sonrasını sil" diye iki seçenek göreceksiniz bunlarla parçayı istediğiniz gibi kesip biçin ve en sonunda dosya menüsünden farklı kaydedi seçerek kestiğiniz parçayı kaydedin.